« Discriminatie Vlaamse kinderen, 'leugens'? De bewijzen, zwart op wit | Hoofdmenu | VB Vakbondscel Nieuwsbrief Solidariteit 2: Afscheid van Marie-Rose Morel »

02/10/2011

Reacties

john Wolf

Dag Rob,
Mooi geschreven ,voor mij is het de zoveelste persoon op korte tijd die afzwaait,en het is steeds weer de shock van de herinneringen die als een ijzeren mantel over je vallen,ik heb nu al acht jaar geleden mijn vrouw zaliger ook moeten afgeven ik kan er dus van meepraten.
wat mij het meest irriteert is de recuperatie van de linkse hypocriete meute in de "correcte" media(lees beerput)om het VB te beschadigen,hierbij vieren leugens ,en ziekmakende veonderstellingen hoogtij !
Ik was de man die soms haar auto moest parkeren als ze niet zeker was dat ze -vooral in nauwe parkings-de lak er niet ging afrijden.
Ik heb haar nog gesproken op de boekenbeurs,gedreven,breed lachend,en vooral gehaast ,want daar moest gesigneerd,ginder een intervieuw,en wat verder nog wat vrienden groeten
ik dacht,oef ze is erdoor, het gaat prima,helaas only the good die young,
tot Zaterdag

Pieter van Boxel

Rob,

Je hebt haar practig omschreven!

En, als ik je bij de vakbondscel met iets kan helpen, laat het gerust weten. We moeten de strijd van Marie-roste tegen de onrechtvaardigheid bij de vakbonden, zeker verder zetten.

casino spelen

wat mij het meest irriteert is de recuperatie van de linkse hypocriete meute in de "correcte" media(lees beerput)om het VB te beschadigen,hierbij vieren leugens ,en ziekmakende veonderstellingen hoogtij Ik was de man perish soms haar computerized moest parkeren als ze niet zeker was dat ze-vooral in nauwe parkings-de lak er niet ging afrijden.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.